✦  wordpress websites

Wil jij een ready-to-go-online website?

Wil je graag een aantrekkelijke en overzichtelijke website laten maken die uitstraalt waar jouw bedrijf voor staat? Kimino kan jou helpen bij het neerzetten van een volledige ready-to-go-online website. Dit betekent dat ik een totaalpakket aanbied waarbij ik zorg kan dragen voor zowel het design van de website als ook het schrijven van de websiteteksten en, indien dit gewenst is, het maken van websitefoto’s voor portfolio of portret. Maar ook (het vergroten van de) vindbaarheid in Google en onderhoud van de website zijn hier onderdeel van. Lees hieronder meer over hoe we samen te werk gaan om tot een mooie website te komen die precies past bij het verhaal dat je wilt vertellen.

Waarom kies ik voor een totaalpakket?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Werkwijze

Stap 1: kennismaking

Heb je de keus gemaakt om een website te laten maken door Kimino? Dan gaan we eerst samen in gesprek onder het genot van een kopje koffie, thee of fris. Allereerst luister ik dan graag naar jouw verhaal: waar jij zo gepassioneerd over bent en wat jij zo graag wilt vertellen. Alles om jouw verhaal te begrijpen. Vervolgens kijken we samen hoe we dit op de beste manier kunnen gaan vertellen. We zullen ingaan op de wensen die je hebt ten aanzien van de website en hoe jij jezelf en jouw bedrijf online wilt presenteren. Het kan dat je hier al hele duidelijke ideeën bij hebt, maar als dit nog niet zo is, dan gaan we hier gewoon samen naar op zoek!

✦ Stap 2: opbouw & design

Op basis van ons gesprek waarin je jouw verhaal en specifieke wensen hebt gedeeld, ga ik aan de slag met een eerste versie van de opbouw en het design van de website. Dit houdt in dat ik een voorstel doe voor een pagina-indeling (welke pagina’s komen er op de website?), als ook voor de kleurstelling en opbouw van de pagina’s. Zo krijg je een gevoel bij de look & feel die we door de gehele website terug zullen laten komen, als ook bij de opbouw van zowel de Homepagina als ook de andere pagina’s. Als je het eens bent met dit voorstel, dan kunnen we door naar het schrijven van de websiteteksten om de website verdere invulling te geven. Natuurlijk kan het zo zijn dat het design gedurende het schrijfproces nog enigszins verandert. Design en tekst hebben namelijk veel met elkaar te maken. 

✦ Stap 3: Keyword onderzoek

Als je een website maakt, is het van groot belang dat je ook daadwerkelijk online vindbaar bent voor jouw doelgroep. Een van de meest effectieve manieren om je vindbaarheid in Google te vergroten, is door het gebruik van keywords in de websiteteksten. Het is belangrijk om deze keywords zorgvuldig te selecteren, zodat je binnen Google vindbaar bent onder de meest passende en relevante zoektermen. Daarom zal ik naar aanleiding van ons eerste gesprek een zogeheten keyword onderzoek doen: dit houdt in dat ik op zoek ga naar keywords die tegelijkertijd én relevant zijn voor jouw website én die goed scoren binnen Google. Op basis van dit onderzoek zullen we de belangrijkste keywords er samen uitlichten om deze vervolgens te verwerken in de teksten. 

bakkie doen?

Heb ik je interesse gewekt? Dan doe ik graag een keer een kopje koffie, thee of fris. We kunnen het samen hebben over de mogelijkheden en kijken of er een match is tussen ons. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Stuur mij gewoon even een bericht en dan plannen we zo snel mogelijk wat in!